Välkommen till Städmaskinshuset

Tel. 026 - 711 29
Sugslang               
Ventilationslang
Övrig slang
Industrislang: Sugslang

EVA

EVA Antistatbehandlad

EVA Antistat

K1

Sugslang till handverktyg,
industridammsugare,
stoftavskiljare etc.
Sugslang till handverktyg, industridammsugare, stoftavskiljare etc. Dammsugning i känsliga miljöer, tex i och omkring datautrustningar med risk för dammexplosioner etc. Universellt användbar slang för utsug och transport av luft, damm, stoft etc.
K2 PUR-PVC PUR-Flex PUR-Select
Transport av luft, gaser och damm vid låga- eller undertryck.
Dammsugning.
Transport av lättare slitande material tex. lösullisolering. Utsug av spån från träarbetningsmaskiner samt utsug av gaser, oljedimma och bensingångor. Spånutsug från träarbetningsmaskiner.
Transport av pulver, granulat och andra korniga material.
PUR-Standard PUR-Super PUR-HD  Vävarmerad slang
Spånutsug från träarbetningsmaskiner.
Transport av pulver, granulat och andra korniga material.
Utsug och transport av mycket slitande material.
För mycket krävande spånutsug och pulver, granulat, spannmål mm.
Utsug och transport av slitande material med högt vakuum eller högt tryck. Lämplig för material som kräver rivhållfasthet och kemikaliebeständighet. För dammsugning. Mycket smidig slang. Nätarmerad PVC och halvinbäddad plastöverdragen fjäderstålspiral.
 Gummislang 
Gummislang Gul arbetsslang Röd arbetsslang Rörböjslang
Vacuumslang för transport av sand, spån, damm och andra typer av starkt slitande material. Mycket smidig och slitstark. För industridammsugning och vacuumsanering. Mycket smidig och slitstark arbetsslang i EPDM-kvalité. För industridammsugning och vacuumsanering av varma och slitande material. Klarar arbetstemperatur på upp till +120°. Materialtransportslang sug och tryck för montage i rörsystem ex. centraldammsugsystem, på borriggar, på mobila torrsugar mm.